Gezondheidsmarkt
Kruisvereniging

FIJNAART - Op zaterdag 26 oktober organiseert de Kruisvereniging Fijnaart en Heijningen voor de zesde keer een gezondheidsmarkt in De Parel in Fijnaart. In de sporthal van De Parel is een ruim aanbod van exposanten aanwezig. Meer dan dertig verschillende organisaties in de zorg informeren u graag over hun diensten.

U kunt er terecht voor informatie over onder meer zorginstellingen en thuiszorg, de wijkzuster, de Rolstoelcentrale, Huis van de Wijk, de WMO, ergotherapie, diabetes en voeding, fysiotherapie, zorgwinkels, dementie, lifestyle, podotherapie, veiligheid in huis, buurtpreventie. U kunt er ook kennis maken met reiki, energetisch Paard en Life coaching, massagetechnieken en de traditionele Chinese Geneeswijze.
Op de gezondheidsmarkt kunt u ook uw gezondheid laten testen. Zo zijn er onder meer metingen van: bloeddruk, reactievermogen, lenigheid, een voetscan, vaattest, lichaamsanalyse, bodyscan. Scorekaarten voor de gezondheidstests zijn verkrijgbaar bij de ingang van de zaal. Deelname aan deze tests is gratis voor leden van de Kruisvereniging. Niet-leden betalen een bijdrage voor de scorekaart. De markt is van 10.00 tot 15.00 uur, toegang is gratis. [l]