Oranjecomité Heijningen zoekt bestuursleden

HEIJNINGEN - Na de prijsuitreiking op Koningsdag 2019 werden de aanwezigen op de hoogte gebracht van het feit dat de zittende bestuursleden hadden besloten om er een punt achter te gaan zetten. De één had er ruim 20 jaar in het bestuur op zitten, de anderen bijna 15 jaar.

De werkgroep 'Hand in Hand voor Heijningen' nam het initiatief door een oproep te plaatsen en een inloopavond te organiseren om geïnteresseerden te informeren en zodoende gegadigden te vinden voor een nieuw bestuur. Inmiddels zijn er drie enthousiaste dames gevonden die bestuurslid van het Oranjecomité willen worden. Ook hebben een aantal mensen hun hulp of ondersteuning op de dag zelf toegezegd.

Er zijn echter nog wel enkele bestuursleden nodig die Koningsdag, vooraf, organisatorisch 'in de steigers' kunnen zetten, zodat met de aangeboden hulp op de dag zelf er toch weer een leuke Koningsdag gevierd kan worden in Heijningen.

Koningsdag 2020

De dames hebben al diverse ideeën besproken voor het invullen van Koningsdag 2020. Daar horen natuurlijk ook het verkrijgen van de benodigde financiële middelen en contacten met gemeente en andere instanties en verenigingen bij. Zelf denken zij dat er nog minimaal 2 tot 3 mensen bij zouden moeten komen om een slagvaardig bestuur te kunnen vormen. Er zijn dus meerdere functies beschikbaar.
De gestopte leden hebben zich bereid verklaard om nieuwe leden in te werken en te begeleiden vóór en tijdens Koningsdag en bij onder andere de Bloemetjesmarkt in het voorjaar.

Aanmelden
Daarom roepen zij de inwoners van Heijningen op om te laten zien dat die het ook belangrijk vinden dat Koningsdag in Heijningen blijft bestaan, door zich aan te melden als bestuurslid. Alleen samen kan ervoor gezorgd worden dat deze activiteiten in Heijningen blijven bestaan.

Voor het aanmelden of verdere vragen kan men een mail sturen naar: oranjecie-heijningen@home.nl[l]