Bus-dagtocht naar Kerstmarkt Maastricht

ZEVENBERGEN - De Seniorenraad houdt op zaterdag 30 november een dagtocht naar de Kerstmarkt in Maastricht. We vertrekken vanaf het plein vóór het Gemeentehuis, Pastoor van Kesselweg in Zevenbergen, om 7.45 uur (kwart voor acht precies). We verwachten rond 21.30 uur (half tien) weer terug te zijn bij de opstapplaats. U reist deze dag natuurlijk weer met een comfortabele touringcar.

De dagindeling is als volgt: Vanaf het vertrekpunt rijden we richting het Bourgondische Maastricht. Onderweg stoppen we voor koffie, hoe zou het anders moeten zijn in Limburg, met een stuk heerlijke vlaai. Daarna gaan we verder, richting Maastricht. Daar aangekomen maken we eerst gezamenlijk een mooie boottocht van een uur op de Maas en van daaruit zien we een aantal ‘hoogtepunten’ van de stad. (aan boord zijn, op eigen kosten, eventueel consumpties verkrijgbaar,)

Dan gaat u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Er is een leuke Kerstmarkt. En verder een uitgebreid winkelgebied in het aantrekkelijke en sfeervolle stadscentrum, direct al beginnend bij de boot-opstapplaats. U kunt o.a. ook een wandeling maken langs- én op de oude Romeinse stadswallen. En nog veel meer…. Na deze hopelijk gezellige middag zoeken we de bussen weer op, voor de reis naar het gereserveerde restaurant, waar ons een verrukkelijk drie-gangen diner staat te wachten. Daarna rijden we terug naar Zevenbergen.

Deze gezellige en interessante dagtocht is door de Seniorenraad speciaal voor senioren georganiseerd. Omdat deze busreis de laatste is, door Jos en Alda Beurskens georganiseerd voor de Seniorenraad, trakteert de Seniorenraad op de koffie met gebak.(is inclusief). Vanaf volgend jaar gaan de Senioren-bustochten gewoon door, zij het onder andere leiding. Voor verdere informatie en opgave kunt u terecht bij:J. Beurskens, telefoonnummer 0168-323335 of 06-24879934 Prins Bernhardstraat 4, Zevenbergen. [l]