DSO en Conventus spelen gelijk

KLUNDERT - DSO 1 heeft afgelopen zaterdag opnieuw niet gewonnen. De gehele wedstrijd stond Conventus voor, maar DSO vocht zich punt voor punt terug en kwam in de laatste minuut nog op gelijke hoogte. Een gelijkspel was gezien het wedstrijdbeeld wel terecht.

Conventus begon veel scherper aan het duel. De ploeg won veel reboundduels en was scherper in de afronding. DSO moest dus net als vorige week in de achtervolging. Dat verliep aanvankelijk uiterst moeizaam. Er was opnieuw 1 vak wat maar niet tot score kwam. Conventus stond bij rust dan ook verdiend op voorsprong: 5-8.

In de tweede helft was DSO wel de betere ploeg. Verdedigend stond het goed en aanvallend kwam DSO punt voor punt dichterbij. Bij Conventus lukte er maar weinig meer. Toch stond de ploeg uit Zwijndrecht vlak voor tijd nog altijd op voorsprong. Uiteindelijk was het Jean-Paul die in de laatste minuut nog een strafworp benutte en daardoor beide ploegen naast elkaar bracht: 12-12.

Opnieuw geen overwinning dus en opnieuw ook maar 12 goals. Dat is tegen ploegen als OZC en ook Conventus niet genoeg om te winnen. Volgende week speelt DSO de laatste wedstrijd van het veldseizoen, uit bij Ventura Sport in Strijen. Als die wedstrijd wordt gewonnen, staat DSO gewoon veilig in de middenmoot. Bij een nederlaag komen de onderste plekken een stuk dichterbij. Kortom, een belangrijke pot. Aan DSO de taak die wedstrijd scherper te beginnen en om met 2 vakken voldoende doelpunten te maken.