Uurtje Actief volop in actie

ZEVENBERGEN - Heeft u ook moeite om genoeg gezond te bewegen? Wilt u het wel maar komt het er steeds niet van? Heeft u net dat zetje nodig om actief te worden? Dan zijn wij er voor u! Sport- en Activiteitenvereniging Uurtje Actief is volop in beweging.

Wandelen

Drie keer in de week is er een mogelijkheid om een uurtje met ons mee te wandelen. Op maandagavond 19:00 uur starten we bij de watertoren. Loopt u liever overdag dan kan dat op donderdagmorgen. Dan starten we om 10:00 uur vanaf ’t Trefpunt (voorheen de Kristal) aan de Kristallaan. Na een uurtje wandelen wacht ons bij de Huiskamer van Zevenbergen een warm onthaal met koffiew of thee. Op vrijdagmorgen 10:30 uur verzamelen we bij het Gemeentehuis. De start is om 10:30 uur.

Training

Ook voor mensen die maar beperkt kunnen sporten heeft onze vereniging alle mogelijkheden. Op woensdag (van 19:00 tot 20:00 uur) is onze wekelijkse training, waarbij we het hele lichaam aanpakken, maar zodanig dat er geen blessures ontstaan. Deze training vindt in de koude maanden plaats in de kleine zaal van De Borgh. Als het weer warmer wordt trainen we in de heerlijke frisse buitenlucht. Na de training drinken we gezellig een half uurtje kofie of thee voor de liefhebbers.

Scootmobiel Actief

Ook afgelopen zomerperiode hebben onze scootmobielers elke 2 weken een toer in de omgeving van Zevenbergen gereden. We hebben vrijwel altijd goed weer gehad. Het was reuze gezellig en je komt op plaatsen waar je anders in je eentje niet zou gaan rijden. Onze eerstvolgende toer staat gepland op maandag 4 november en daarna op maandag 18 november. We vertrekken om 10:30 uur bij het Gemeentehuis. Met begeleiding van een aantal fietsers van onze vereniging rijden we veilig door en rond ons mooie Zevenbergen. Daarna drinken we in het clubhuis een warme kop koffie of thee. Komt u het ook eens proberen?

Al deze informatie kunt u ook vinden op onze website www.uurtjeactief.nl en natuurlijk kunt u ons ook bereiken via email uurtjeactief@gmail.com of per telefoon even bellen naar Hetty Boeters 06 24095240. [l]