Vijfde Open Zevenbergen darts komt eraan

ZEVENBERGEN - Zondag 3 november wordt voor de 5e keer een darttoernooi Open Zevenbergen georganiseerd. Het toernooi wordt gepresenteerd door Café Bij Dennis en Tien Koevoet Dance Masters.

Het toernooi wordt gehouden in de locatie van Tien Koevoet waar dan een danszaal wordt ingericht, die voldoende ruimte biedt om 16 borden te plaatsen. Het betreft een Warming up Koppeltoernooi met knock-out en een Single toernooi 501, met poule-systeem. Bij beide toernooien kent men een winnaarsronde en verliezersronde.

Bij het plaatsen van dit artikel zijn er 50 Singles en 32 koppels ingeschreven. Er wordt geen onderscheid gemaakt in klassen tussen dames, jeugd tot 18 jaar of heren, iedereen kan deelnemen aan hetzelfde toernooi. Liefhebbers van de dartsport kunnen zondag komen genieten, voor publiek is de toegang gratis.

De aanvangstijd voor het koppeltoernooi is 11.00 uur en de locatie is open vanaf 10.00 uur. Het Single-toernooi begint omstreeks 13.15 uur.

Het adres van de speellocatie is; Van Aerschotstraat 56 te Zevenbergen.

Alleen telefonisch inschrijven kan nog tot 1 uur voor het toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd door Stichting Toernooi en Evenement. Wil je meer informatie: Jan Leijs, 06-50505132.[l]