Tweede editie DeSchuurRocked was een succes

ZEVENBERGEN - Deze tweede editie, wederom georganiseerd door een vijftal liefhebbers van Rock /metal, krijgt een vervolg in oktober 2020.

In het theater, wat pas verbouwd is, luisterden zo’n 80 aanwezigen naar de muziek. Met de prachtige akoestiek en beeldkwaliteit heerste echt een festivalsfeer met bezoekers die fanatiek luisterden naar de muziek De schuur medewerkers danken we voor hun geweldige medewerking . Velen zijn op Pinkpop, Rock Werchter etc. geweest waar deze bands live optraden. Het terugzien van deze optredens op het grote scherm met deze kwaliteit geeft het gevoel of je er weer bij bent. Dat is wat blijkbaar wat leeft bij de enthousiaste bezoekers Metallica, Rammstein, Nightwish, AC/DC, Evanescence, Slayer, etc. het kwam allemaal voorbij tijdens de 2e editie. Er werd volop genoten van het gevarieerd muziekgenre. De quiz, die zelfs voor deze fans pittig was, werd gewonnen door het team Dion vd Luytgaarden.

De vraag “komt er een 3e editie“ is door de positieve reacties duidelijk. In oktober 2020 gaat het wederom rocken in De Schuur.
Feedback/tips kunnen worden gegeven op onze site Facebook “DeschuurRocked 2020”. [l]