Matige competitieronde Witac'89

WILLEMSTAD - In de 7e ronde van de tafeltenniscompetitie verloren alle teams van Witac met dezelfde score: 7-3.

Het eerste seniorenteam van Witac’89 verkeert in zwaar weer. Na de eerste drie competitiewedstrijden te hebben gewonnen werd vervolgens ook driemaal verloren en eenmaal gelijk gespeeld. Ook tegen Hotak’89 delfde Witac 1 in Hoogerheide het onderspit. Met nog twee wedstrijden te gaan voor Witac zijn de verschillen tussen promotie en degradatie zijn zeer klein in deze poule.

Ook Witac 2 had een zware avond in Ossendrecht tegen TCO. Arthur Baalman en Kees Heijstek zegevierden elk eenmaal in het enkelspel. Arthur en Kees behaalden eveneens in vijf games een zeer zwaar bevochten overwinning in het dubbelspel, maar meer zat er niet in deze wedstrijd.

Ondanks een 7-3 nederlaag tegen ODT Kanjers Uitzendb plaatste Witac 3 zich toch voor de kampioenspoule, waarin in drie partijen kan worden gestreden om het kampioenschap of het recht om na de competitie een promotiewedstrijd te mogen spelen.

Dulon Gerdes raakt in het vierde team steeds beter op dreef. Tegen Hotak slaagde hij er in om twee degelijke enkelspelzeges te behalen. Memorabel was in deze wedstrijd de dubbelpartij, waarin Dulon en Bianca Vijfhoek op het scherpst van de snede de winst uit het vuur wisten te slepen (9-11 in de vijfde game).[l]