Intocht Sinterklaas Langeweg

LANGEWEG - Zaterdagmiddag 23 november om 13.00 uur hopen we Sinterklaas en zijn Pieten weer op Langeweg te kunnen verwelkomen! Na ontvangst op het plein voor de Droom is er de altijd gezellige rondtocht door ons dorp.

Na deze rondtocht is er een feestprogramma in gymzaal De Waai. Deze middag is bedoeld voor alle kinderen vanaf ongeveer 1 jaar tot en met de basisschoolleeftijd en natuurlijk voor hun ouders, familie en belangstellenden.

Opgeven kinderen

Kinderen die op de Mariaschool in Langeweg zitten en/of lid zijn van SKW worden automatisch opgegeven. Het zou fijn zijn als doorgegeven wordt als kinderen niet komen. Dit kan op school via de ouderraad of bij de leiding van SKW.

Andere kinderen van dezelfde leeftijd zijn natuurlijk ook van harte welkom. We denken hierbij met name aan kinderen van het speciaal basisonderwijs, kinderen die op een andere basisschool zitten en aan de kinderen van 1, 2 en 3 jaar.

Als de kinderen niet op de Mariaschool zitten of géén lid zijn van het SKW dan vragen wij een bijdrage, te voldoen bij opgave. U kunt de kinderen met vermelding van naam, geslacht, leeftijd, contactadres en e-mailadres opgeven tot 17 november bij: Iris Pierik, Schoolstraat 21, Langeweg pierik.iris@gmail.com[l]