Intocht Sinterklaas in Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN - Het is bijna zover, aanstaande zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer naar Nederland. De Goedheiligman zal om 14.00 uur als vanouds in de haven van Standdaarbuiten aankomen. Hopelijk zullen er weer veel mensen staan om hem welkom te heten!

Vanaf de Suikerentrepot gaan we onder begeleiding van Harmonie Oefening en de Stardreams naar het Thomashuis, waar de officiële ontvangst door wethouder Schoneveld zal plaatsvinden. Ook zullen de Stardreams nog een optreden geven. Vervolgens vertrekken we met zijn allen naar de Standaert. Natuurlijk hebben de Pieten weer een spectaculair programma voorbereid en worden de winnaars van de kleurwedstrijd door Sinterklaas bekendgemaakt. De Pieten willen als verrassing voor Sinterklaas een heel groot orkest maken samen met alle kinderen. Neem dus allemaal een eigengemaakt muziekinstrument mee, dan gaan we samen voor Sinterklaas een liedje spelen. Aan het einde van de middag kunnen de snoepzakken worden opgehaald, tegen inlevering van een snoepzakbon.

Kleurplaten
De kleurplaten kunnen nog tot en met 14 november worden ingeleverd bij de Spar. Mocht u de collectant hebben gemist, dan staat er daar nog een collectebus. Ook de kleurplaten en snoepzakbonnen zijn bij de Spar nog tot en met 14 november verkrijgbaar.
Langs deze weg wil het Sinterklaascomité alle mensen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de collecte, mede dankzij uw steun kan ook dit jaar Sinterklaas weer feestelijk onthaald worden. Hopelijk tot ziens op zaterdag 16 november om 14.00 uur in de haven! [l]