Klundert moet late gelijkmaker slikken

KLUNDERT - Ver in blessuretijd kwam WHS nog op gelijke hoogte en moest Klundert genoegen nemen met een punt. Waar velen dachten aan buitenspel bracht de analyseapp van voetbaltv duidelijkheid en bleek het inderdaad een geldig doelpunt. Alleen kan opgemerkt worden dat de hoekschop vanaf de verkeerde kant werd genomen.

Klundert was in de 26e minuut op voorsprong gekomen door een curieus doelpunt. Ramon Frijters brak op links goed door en de WHS doelman bracht onvoldoende redding en Loïc Luzolo schoot hard in. Jeffrey van Wingerden kopte de bal vervolgens via zijn hoofd/gezicht in het doel. Buitenspel zei heel WHS, maar ook hier had de scheidsrechter het bij het rechte eind zo bleek achteraf.
Nog voor rust kwam WHS op gelijke hoogte na een snel uitgevoerde tegenaanval door het hart van de Klundert verdediging.

Na rust kwam Klundert snel op voorsprong toen Bas Schuurmans een hoekschop van Ramon Frijters binnenkopte. Klundert verzuimde vervolgens de 3-1 te scoren uit een van de diverse mogelijkheden en zo bleef het tot de slotseconden spannend. Een vrije trap van WHS werd fenomenaal uit de bovenhoek getikt door Yoeri van Wingerden en leek de drie punten veilig te stellen. Uit de hoekschop werd de ten onrechte fel betwiste gelijkmaker binnengekopt. Klundert speelt volgende week voor de beker tegen Dubbeldam en hervat over veertien dagen de competitie met een thuiswedstrijd tegen Krabbendijke.