AGENDA

Woensdag 13 november

Afdelingsavond Vrouwen van Nu

20:00 | Het Anker

Op woensdag 13 november om 20.00 uur wordt er in Het Anker, Markt 3A te Zevenbergen een presentatie door Veilig Verkeer Nederland over verkeersregels gegeven. Twee personen (vrijwilligers) komen iets vertellen over Veilig Verkeer Nederland en over de verkeersregels. Samen met een aantal rijschoolhouders organiseert Veilig Verkeer Nederland jaarlijks een opfriscursus voor mensen die al vele jaren het rijbewijs hebben. Met een ingekorte versie hiervan komen zij ons hierover vertellen. Ook wordt een soort toets gehouden om ons te laten zien hoeveel wij er nog van weten. De deelnemers kunnen een boekje aanschaffen die de verkeersregels nog eens uitleggen.

Donderdag 14 november

Bingo KBO

13:30 | De Graanbeurs

Donderdag 14 november organiseert KBO Fijnaart weer een gezellige bingo middag. Er worden 10 ronden gespeeld en er word gespeeld om geldprijzen. Deze middag wordt gehouden in De Graanbeurs, Kadedijk 6 te Fijnaart en begint om 13.30 uur.

Zaterdag 16 november

Winterconcert van Zezam

19:30 | De Parel

Op 16 november om 19.30 uur geeft het Zevenbergse koor Zezam samen met Popkoor Voix, met medewerking van Harmonie Oefening een winterconcert in zalencentrum De Parel te Fijnaart. De kaarten zijn vooraf te verkrijgen via Zezam, Popkoor Voix of Harmonie Oefening, of aan de zaal.

Zondag 17 november

11-11 bal

14:00 | zaal Bij Verhoeven

Ook zo nieuwsgierig wie bij de jeugd in Zevenbergen de leuttrein gaat trekken dit jaar? Kom dan op zondag 17 november naar 'Bij Verhoeven' naar het 11-11 bal van Jeugdraad de Kanniebouwers. Daar wordt vanaf 14.00 uur de volledige jeugdraad geïnstalleerd in het bijzijn van de 'grote' Prins en zijn gevolg. Het belooft een een leuke middag te worden.

Woensdag 20 november

Piet op bezoek bij bibliotheek VANnU

15:00 | Bibliotheek VanNu

Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sinterklaas alweer in het land. Een tijd vol spanning en activiteiten. Zo ook in de bibliotheek. Woensdagmiddag 20 november komt Piet voor een "flitsend" bezoek langs bij de bibliotheek in Zevenbergen. Het belooft een gezellige middag te worden met een aantal leuke activiteiten. De activiteiten starten omstreeks 15.00 uur.

Winterbingo

19:00 | De Blomhof

Op woensdag 20 november organiseren we een grote bingo met loterij op De Blomhof in Standdaarbuiten. Adres: Sint Jansstraat. 2. Het restaurant zal om 18.30 uur open gaan. Start bingo 19.00 uur. Bij binnenkomst kan men lootjes en kaarten voor de bingo kopen. Heel de opbrengst komt ten goede aan onze bewoners.