Wandelen in de winter met Uurtje Actief

ZEVENBERGEN - Heeft u het ook gelezen? Het is belangrijk elke dag genoeg te bewegen. Het liefst minstens een half uur lekker doorstappen per dag. Bij Uurtje Actief kunt u elke week driemaal met een van onze wandelgroepen uit de voeten. We lopen met blauwe reflecterende hesjes voor de veiligheid. Daardoor zijn we goed herkenbaar als groep en in het donker ook heel zichtbaar. U komt ons vast wel eens tegen.

Naast het wandelen, de wekelijkse training en de twee-wekelijkse scootmobieltocht hebben we ook aandacht voor het sociale aspect van het verenigingsleven. In het najaar organiseren wij elk jaar een feestelijke activiteit. Voor dit seizoen staat dit verrassingsfeest gepland op zaterdag 23 november. De titel zegt het al: dit jaar hebben we gekozen voor een verrassing voor onze leden. Via onze nieuwsbrief prikkelen wij de deelnemers met kleine onthullingen. Het wordt een heel gezellige avond die voor al onze leden (met aanhang), en onze donateurs (ook met aanhang) toegankelijk is. Het gehele feest wordt door de club aangeboden. Een fijne avond voor de diverse groepen om elkaar wat beter te leren kennen.

Zou het u ook wel wat lijken, een gezellige avond met een hapje en een drankje? Sluit u dan voor 23 november aan bij onze club. Gooi de spieren los! Wandel mee of train een uurtje in de week in de sportzaal en maak kennis met onze leden.U bent van harte welkom! Meer informatie? Kijk op de website www.uurtjeactief.nl of stuur een mailtje naar uurtjeactief@gmail.com of bel Hetty Boeters 0624095240 [l]