Klundert rukt op naar tweede plaats

KLUNDERT - Door een 3-0 overwinning op Krabbendijke is Klundert gestegen naar de tweede plaats, daarbij dient wel opgemerkt te worden dat de wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 (Den Bommel-Tholense Boys) werd afgelast.

Klundert begon voortvarend aan de wedstrijd en al na amper 4 minuten mocht Klundert juichen. Jeffrey van Wingerden stuurde Ramon Frijters de ruimte in die vervolgens de uitgekomen doelman passeerde en voor de 1-0 kon zorgen. Klundert speelde een erg sterke eerste helft en won nagenoeg alle duels. In de 24e minuut kopte Jeffrey van Wingerden de 2-0 binnen uit een hoekschop van Rijk van de Reijt. Dit was tevens de ruststand.

Na rust viel Klundert in het eerste kwartier wat terug en kon Krabbendijke denken aan de aansluitingstreffer. Klundert herpakte zich echter weer en kwam uit een hoekschop van Ramon Frijters middels Grace Kitenge op 3-0 in de 70e minuut. Klundert verzuimde in het restant van de wedstrijd de score op te voeren en ook Krabbendijke kon geen eretreffer op het scorebord krijgen. In de rangschikking zie je achter de ongenaakbare koploper Halsteren een club of vijf zes, die binnen enkele punten verschil staan, de achtervolging leiden. Daarachter wordt het gat al ruim te noemen. Seolto staat nog steeds op 0 punten en staat al 7 punten achter op nummer voorlaatst De Fendert.

Zaterdag reist Klundert af naar Oosterland waar Duiveland de tegenstander zal zijn. Net als Krabbendijke presteert deze promovendus wisselvallig. Goede prestaties tegen de hoog geklasseerde tegenstanders en veel mindere tegen clubs uit de onderste regionen.