Kennismakingsbijeenkomst: Wat is Herstel?

MOERDIJK - Ook te maken (gehad) met een heftige periode in je leven, bijvoorbeeld burn-out, depressie, worstelen met een verslaving, of een psychische kwetsbaarheid? En op zoek naar mogelijkheden om daarvan te herstellen? Op maandagochtend 2 december organiseert Fameus in de gemeente Moerdijk een kennismakingsbijeenkomst over Herstel.

Deze kennismakingsbijeenkomst is bedoeld voor inwoners van de gemeente Moerdijk die meer willen weten over Herstel van psychische gezondheid. In de bijeenkomst hebben we het over wat belangrijk is als je wilt herstellen van heftige periodes, wat je daar zelf aan kunt doen en waar je steun kunt ontvangen.
De bijeenkomst vindt plaats op maandagochtend 2 december van 10 tot 12 uur, Trefpunt meerMoerdijk, Kristallaan 25C, 4761 ZC Zevenbergen. Er zijn geen kosten aan de kennismakingsbijeenkomst verbonden.
Opgeven is niet nodig, maar mag wel (l.kerkhof@ggzbreburg.nl).
In 2020 organiseren we een training Wat is Herstel? in de gemeente Moerdijk. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft, kunt u zich bij of na de kennismakingsbijeenkomst voor de training aanmelden. [l]