Uitslag Jeu de Bouleswedstrijd

ZEVENBERGEN - Dinsdag 3 december is de uitgestelde tweede wedstrijd in de wintercompetitie gespeeld. Een gezellige speelmiddag waarin 26 spelers zich weer storten op het butje, om er toch maar zo kort als mogelijk bij te komen.

De eerste werd gekenmerkt door een spel op baan 6 dat meer dan een uur duurde waarin zeker de spanning duidelijk aan de gezichten af te lezen was, wat er mooi aan was is, dat Jan en Ed goed tegengas gaven maar het uiteindelijk toch Janny en Ton met de winst het veld afhingen.

De tweede ronde was ook een heel spannende op baan 3 waar in Theo en Ad een voorsprong namen, waarin Marjan en Henk een goed op elkaar afgestemd team schijnt te zijn, die uiteindelijk dan ook met de winst van 13 tegen 8 van de baan gingen.

Derde ronde was op baan 2 eigenlijk een makkie voor Wim en Jan, er werd eigenlijk weinig tegenstand geboden door Edo en Hans het plaatsen lukte allemaal niet zoals gewild en lag een bal wist Wim hem wel weer weg te schieten, uitslag 13/4.

Ondanks dat er met de hand moest worden gerekend, was de uitslag snel bekend: 1. Jan Zevenbergen 325pnt; 2. Henk v Oosterhout 224pnt; 3. Gerrit Blokland 223pnt. [l]