Eenvoudige zege voor DSO 1

KLUNDERT - DSO 1 heeft eenvoudig gewonnen van ZKV 1. In Klundert werd in de eerste helft het verschil al gemaakt en eindigde de wedstrijd in een 20-8 overwinning.

De krachtsverschillen werden in het eerste kwartier al direct duidelijk. DSO pakte een 7-0 voorsprong en daarmee was de basis voor de overwinning ook wel gelegd. ZKV had weliswaar 2 erg lange heren in de rebound staan, maar kon maar weinig uitrichten. De wedstrijd kabbelde een beetje voort en er gebeurde weinig noemenswaardigs. Af en toe een leuke actie met een mooi doelpunt, maar doordat het verschil in kwaliteit zo groot was, werd het voor het publiek maar een saaie vertoning.

Het lukte DSO in de tweede helft niet meer om nog in een flow te komen, waardoor de extreme monsterscore achterwege bleef. De wedstrijd eindigde dan ook in 'slechts'' 20-8, met DSO dus als verdiende winnaar. DSO zal naar verwachting nog wel vaker dit soort wedstrijden gaan spelen dit seizoen, het is aan de ploeg om daar het beste van te maken en vooral het plezier te behouden en dat ook uit te stralen. Uiteindelijk telt iedere overwinning en DSO komt door deze overwinning op 4 punten uit 2 duels.

Volgende week gaat DSO opnieuw op bezoek in Terneuzen, met dit keer Zaamslag als tegenstander. Een ploeg die korfballend echt wel meer tegenstand te bieden heeft dan ZKV, maar ook deze wedstrijd moet door DSO gewonnen kunnen worden.