Klundert handhaaft zich in top

KLUNDERT - Middels een 2-0 overwinning op ZSC ’62 handhaaft Klundert zich in de top van de rangschikking en is de eerste achtervolger van koploper Halsteren, dat komende zaterdag in Halsteren de tegenstander van onze ‘tricolores’ zal zijn.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd was een inzet van ZSC ’62 die op de bovenkant van de lat verdween. Klundert kreeg in het vervolg een optisch overwicht zonder dat dit tot grote kansen leidde. Het enige noemenswaardige feit was een kopbal van Laszlo Boomaars tegen de dwarsligger.
Na rust verhoogde Klundert de druk en kwam het al snel op voorsprong. Klundert claimde een strafschop voor vermeend hands, Bas Schuurmans nam vervolgens de afgeslagen bal van net buiten de ‘zestien’ op zijn pantoffel en liet de Scharendijkse goalie kansloos.
ZSC ’62 was niet bij machte om de bakens te verzetten en Klundert verdubbelde de score in de 77e minuut toen Loïc Luzolo zich goed vrijspeelde door weg te draaien van een verdediger en de keeper vervolgens in de verre hoek kansloos liet.
Een eenvoudige overwinning van Klundert dat zaterdag het kalenderjaar 2019 afsluit tegen koploper Halsteren. De Fendert liet 14 dagen geleden zien dat het niet onmogelijk is om hier te stunten. Wellicht kan ook Klundert voor een dergelijke stunt zorgen.