De klant staat centraal bij Autobedrijf Kees Vermeulen B.V. FOTO REMCO DE RUIJTER
De klant staat centraal bij Autobedrijf Kees Vermeulen B.V. FOTO REMCO DE RUIJTER Foto: Remco de Ruijter

50 jaar Autobedrijf Kees Vermeulen B.V.

KLUNDERT – Een echt familiebedrijf waar eigenaren en medewerkers dezelfde passie en liefde voor auto's delen en de klant centraal staat. Het vormt de stille kracht achter Autobedrijf Kees Vermeulen en de power waarop de motor al 50 jaar draait.

Oldtimers

Het begon allemaal in 1969 toen Kees en Gerda Vermeulen op 18 december in het huwelijksbootje stapten en samen het besluit namen om het autobedrijf te starten. Kees en Gerda hebben de zaak vanaf de grond opgebouwd bij hun woning aan de Tol in Klundert. In 1977 werd de stap gemaakt om het benzinestation met werkplaats te kopen aan de Beatrijsweg 63. Later volgde een uitbreiding met een showroom. Het bedrijf groeide en in 1996 werd er tegenover de Beatrijsweg aan de Nijverheidstraat een grote mooie tweede showroom gebouwd.

SEAT-dealer

"In 1984 werd het SEAT-dealerschap aangenomen en zijn we ons op dit mooie Spaanse automerk gaan richten met veel succes", vertelt Esther. "Sindsdien hebben we al vele auto's verkocht en onderhouden met een team gespecialiseerde monteurs die al tientallen jaren met ons bedrijf verbonden zijn. Iedere dag werken we vol passie en plezier met z'n allen in het autobedrijf.

Tweede generatie

Zoon Michel en dochter Esther hebben 10 jaar geleden het stuurwiel van Kees en Gerda overgenomen. Ze hebben het autovak met de paplepel meegekregen en het Spaanse SEAT-bloed stroomt door hun aderen. Beiden hebben de nodige opleidingen gevolgd op technisch gebied, verkoop- en management. Ze volgen trainingen via de SEAT-importeur om up to date te blijven. Michel en Esther zijn idolaat van auto's en techniek en deze passie stralen ze uit.

Toekomst

In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd binnen de autowereld. De directie ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. "Er wordt binnen de organisatie 'vol gas gegeven' op de nieuwe technologieën zoals elektrisch rijden. De monteurs volgen trainingen, de laadpaal is geplaatst en alle speciale gereedschappen zijn aangeschaft," aldus Esther. "Ook andere automerken kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparatie zonder op kwaliteit in te leveren", vult Michel aan.

Feest

Vrijdag 27 december kunnen alle klanten van 08.00 – 18.00 uur terecht voor een gratis wintercheck van hun auto en een heerlijk winters hapje en drankje. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een leuke attentie. Lukt het niet om deze dag te komen? U bent bij ons altijd welkom van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 en op zaterdag van 09.00 – 16.00 uur.

Daarnaast is er elke maand in 2020 een jubileumactie, houdt uw e-mailbox of onze facebookpagina in de gaten.

Fijne Feestdagen toegewenst door Kees, Gerda, Michel, Esther, Gert, Maarten, Cees en Jesse. [l]