Optreden van KoorLaChanda tijdens het kerstconcert.
Optreden van KoorLaChanda tijdens het kerstconcert.

Kerstconcert in Bartholomeus kerk

ZEVENBERGEN - Op zaterdag 21 december organiseert Moerdijk Concerten een feestelijk kerstconcert in de sfeervol uitgelichte R.K. Kerk Bartholomeus in Zevenbergen.

Naast het Symfonisch RuimteOrkest onder leiding van Caspar Versluis en het koor LaChanda onder leiding van Ruud Krijnen treedt er veelbelovend jong talent op. Opgeleid door Kim de Looper zingen Isa Alders en Merel van Bers solo en spelen Pam Zevenbergen op viool en Lars Kuipers op bastuba.
Het Symfonisch RuimteOrkest en LaChanda staan garant voor een zeer afwisselend programma van traditionele en eigentijdse muziek, zoals het indrukwekkende Halleluja van Händel en Star Carol van John Rutter.
Verder hoort u composities van F. Drdla, G. van Hoorick, J. Pierpont, G Ballard, J. Powell, Paul O’Neill, Fr. Gruber, en Stephen Schwartz.
Het concert is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie en krijgen een drankje en hapje tijdens de pauze. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur.
Reserveren wordt sterk aanbevolen: concerten@cultuurmoerdijk.nl - www.cultuurmoerdijk.com - www.facebook.com/MoerdijkConcerten. [l]