Klundert laat Halsteren nog zweten

KLUNDERT - Klundert mocht haar handen dichtknijpen dat het slechts met een 2-1 achterstand de rust in mocht gaan. Dit had het vooral te danken aan het prima keeperswerk van Yoeri van Wingerden.

In de tweede helft nam Klundert brutaalweg het initiatief en kreeg het ook diverse kansen op de gelijkmaker. Zover kwam het echter niet en enkele minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist toen een totaal mislukte voorzet door iedereen werd gemist en bij de tweede paal binnenviel.
Halsteren haalde opgelucht adem en kan met een goed gevoel de winterstop in. Dat zij de grote titelfavoriet zijn moge duidelijk zijn.
Klundert sluit zaterdag de prima eerste seizoenshelft af met een bekerwedstrijd tegen eersteklasser Kloetinge. Jammer is het dat meer dan een half elftal a.s. zaterdag niet aanwezig zal zijn.