Max van den Burg speelt zijn jubileumshow in De Vroone. FOTO DARIO & MISJA
Max van den Burg speelt zijn jubileumshow in De Vroone. FOTO DARIO & MISJA Foto: Dario & Misja

AGENDA

Tentoonstelling Fruitteeltmuseum

12:00 | Fruitteeltmuseum

Tot zaterdag 30 maart heeft het Fruitteeltmuseum een nieuwe unieke tentoonstelling weten te strikken. De houtsnijwerkclub en de schilderclub Kraplak exposeren een selectie van werken die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt in de kelder van het verenigingsgebouw De Vroone. Het Fruitteeltmuseum is blij dat deze 2 clubs hun werk aan een grote groep in Kapelle willen laten zien, voor beide clubs geldt "Vakmanschap is Meesterschap". Inlichtingen via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Zaterdag 19 januari

Preek van de Leek

19:30 | Hervormde Kerk

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat houdt zaterdag 19 januari een lekepreek tijdens de Nieuwjaarszang in de Hervormde kerk, Krabbendijke. Verdere Medewerking: Urkermannenkoor Soli Deo Gloria, Joost van Belzen orgel, koperkwintet NietRiet, Judith van Boven euphonium. Kaarten op www.classicalmusicevents.nl, 19 januari tussen 10 en 12 uur in De Rancke bij de kerk én aan de ingang van de kerk. Aanvang 19.30 uur. Kerk open vanaf 18.30 uur.

Cabaret in De Vroone

20:00 | Dorpshuis de Vroone

Zaterdag 19 januari speelt Max van den Burg zijn jubileumshow Paasbest in De Vroone te Kapelle. In zijn nieuwe cabaretprogramma laat Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien! Op z'n eigen manier rijgt Max heden en verleden aan elkaar. Goed gekleed huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis. In sneltreinvaart komen herkenbare types, kleurrijke verhalen en leuke liedjes langs in een hip nieuw jasje. Ook schoffelt hij vrolijk in onze politiek correcte wereld, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan hij eigenlijk is. Aanvang 20.00 uur. Tickets kunt u bestellen via www.kapellecultureel.nl.