AGENDA

Zaterdag 9 februari

Toneelvoorstelling (On) Handige Hulp

19:00 | De Wemel

Toneelvereniging 'Kom t'r us ni kiek'n' speelt voor u de komische klucht '(On) Handige Hulp'. Op 2 februari in Dorpshuis ‘MeerWaarde’ in Waarde; op 9 februari in Dorpshuis ‘De Wemel’ in Wemeldinge en op 16 februari in MFC ‘Tehaere’ in Yerseke. Zaal open 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. Hou onze facebookpagina 'Toneel Yerseke' in de gaten en kijk eens op www.toneelyerseke.nl. Kaarten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij, dorpshuis 'MeerWaarde' in Waarde, slagerij Mieras, Marja's Shop, dorpshuis 'De Wemel' in Wemeldinge en Electro World Lamper in Yerseke. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met J. van Putten 0113-572879 of via de mail janenina@zeelandnet.nl.

Samenzangavond

19:30 | Hervormde kerk

Op zaterdagavond 9 februari organiseert comité Woord en Daad in de Hervormde Kerk te Yerseke een samenzangavond met bovenstem. Organist Rudi de Munck uit Middelburg geeft zijn medewerking aan deze avond. Ook zal Lise de Munck haar dwarsfluit bespelen. Entree is gratis. Tijdens de avond zullen veel psalmen gespeeld en gezongen worden. Ook staan er enkele klassieke werken op het programma. Het comité Reimerswaal van Woord & Daad zal tijdens de avond een collecte houden voor het project "Beter boeren in Sierra Leone". Dit project is door alle Zeeuwse comités vanaf april 2018 geadopteerd.

Dinsdag 12 februari

Kom uit je huis middag

14:00 | Ons Dorpshuis

Voor alle senioren van Kruiningen, gezellig met z'n allen bezig zijn. Dinsdag 12 februari: Koersbal en spelletjes. Dinsdag 19 februari: Bingo middag. Dinsdag 26 februari: 12.00u met z'n allen eten bij het melkmeisje, daarna in Dorpshuis koersbal spelletjes middag. Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur in "Ons Dorpshuis Kruiningen", Berghoekstraat 3, Kruiningen.