Kleding wordt mooi gepresenteerd
Kleding wordt mooi gepresenteerd Marisca van der Rande

Kledingbank Zeeland zoekt vrijwilligers voor grote kledingactie

KRUININGEN - In maart organiseert Kledingbank Zeeland een grote kledingactie voor de inwoners van de gemeente Reimerswaal. De laatste twee jaar vond dit plaats in Middelburg, maar door wijzigingen binnen het gebouw waar de kledingbank zit, lukt dit nu niet meer.

Voor dit evenement krijgen daarvoor geselecteerde personen een uitnodiging van de gemeente Reimerswaal om gratis A kwaliteit kleding uit te zoeken. Deze mensen kunnen door een krappe beurs een steuntje in de rug gebruiken door een mooi pakket kleding te ontvangen.

Hulp gevraagd
Omdat de beschikbare ruimte in Kruiningen zo groot is, kan er ook een verkoopbeurs van B kwaliteit kleding georganiseerd worden. Om dit alles te kunnen realiseren kunnen we veel hulp gebruiken. Lijkt het jou leuk om een keer vrijwilligerswerk te doen voor Kledingbank Zeeland, dan ben je van harte uitgenodigd!

Taken
Welke taken zijn er: inhangen van nieuwe kledingvoorraad, het adviseren van de klanten bij de kledingkeuze, knutselen met de kinderen, zorgen dat alles er netjes en verzorgd uitziet en koffie en thee schenken. Wij bieden een gezellige werkomgeving en de mogelijkheid om een dagdeel of meer dienstbaar te zijn aan je plaatsgenoten die het financieel lastig hebben. Deze kledingactie vindt plaats van 5 - 9 maart aan de Weihoek in Kruiningen. Verdere informatie en hoe je je aan kunt melden vind je op www.kledingbank-zeeland.nl/vacatures of 06-86849988. [l]