Sportieve activiteiten in de voorjaarsvakantie

KRUININGEN - In de schoolvakanties zorgt de gemeente Reimerswaal vaak voor veel leuke, sportieve activiteiten. Ook in de voorjaarsvakantie kun je je energie weer lekker kwijt!

Op dinsdag 5 maart maken de sportmedewerkers een sportief rondje door de gemeente. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 mogen op de verschillende locaties een uurtje met ons mee knallen! Van 9.30 tot 10.30 uur zijn we in de gymzaal in Hansweert. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn we in de gymzaal in Waarde. Van 13.15 tot 14.15 uur zijn we in de gymzaal in Rilland. Van 14.45 tot 15.45 uur zijn we in de gymzaal in Krabbendijke.

Mamacafé

Op woensdag 6 maart vindt er een mamacafé plaats bij Kibeo in Yerseke (Moerplein 8). Van 10.00 uur tot 11.00 uur is daar een gezellig inloop met een drankje en wat lekkers. Aansluitend van 11.00 tot 12.00 uur gaan we naar de naastgelegen gymzaal en vindt er peuter- kleutergym plaats i.s.m. gymvereniging VZOS te Yerseke.

Chaosbal

In de middag organiseren we in gymzaal ‘Tehaere’ te Yerseke chaosbal. De naam zegt het al; we creëren een gezellige chaos waarbinnen we verschillende balspelen gaan verzorgen. Een combinatie van basketbal en korfbal, hindernisslagbal, hockey en voetbal. Eigenlijk voor ieder wat wils! Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 zijn van harte welkom van 13.30 tot 16.00 uur.

Peuter-, kleuter- en ouderactiviteit

Op donderdag 7 maart organiseren we een peuter- kleuter + ouderactiviteit! De peuters en kleuters gaan dus met behulp van (groot)ouders klimmen, klauteren en spelletjes spelen en er staat een klein springkussen! We dagen de kinderen dus op een sportieve manier uit, maar de activiteit draait naast het sportieve om de interactie tussen kind en (groot)ouders. Van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom in de Reimerswaalhal te Kruiningen.

Sport- en spelmiddag

In de middag vindt er een sport- en spelmiddag plaats in de Reimerswaalhal te Kruiningen voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van 13.30 tot 16.00 uur. Naast het sport- en spel is er ook een hindernisbaan aanwezig!

Jongerenzaalvoetbaltoernooi

Op vrijdagavond 8 maart vindt er een jongerenzaalvoetbaltoernooi plaats in de Reimerswaalhal te Kruiningen. Vanaf 20.30 uur zijn jongeren vanaf de middelbare school tot 19 jaar welkom. Je kunt alleen deelnemen als je een team hebt van minimaal 6 spelers, woonachtig in de gemeente Reimerswaal. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Vermeld bij je aanmelding de namen, leeftijden en telefoonnummers van alle spelers. Supporters zijn de hele avond welkom!

Informatie

Zorg bij de activiteiten voor zaalschoenen en draag gemakkelijk zittende kleding. Alle activiteiten zijn gratis! Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Reimerswaal; 14 0113. E-mailen kan natuurlijk ook; j.van.langevelde@reimerswaal.nl. [l]