Hoofdtrainster Jomanda met Romeé en Alysa en trainster Ineke.

Zilver en brons voor Annika Franken en Romeé Ots

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was de 2e kwalificatiewedstrijd voor de 4e/5e divisie en D2 voor veel turnsters van Gymnastiek Vereniging Olympia Kapelle. De wedstrijd werd georganiseerd in Dinteloord. Voor wie nog geen plaats voor de regiofinale had bemachtigd tijdens de 1e kwalificatiewedstrijd, kon nu nog extra zijn best doen om zo hoog mogelijk te eindigen.

Annika Franken (4e divisie jeugd F) is dat zeker gelukt, zij won het zilver met een prachtige 2e plaats. Romée Ots (jeugd 1 D2) won het brons met een 3e plaats en haar teamgenoot Alysa Vlieland wist een 5e plaats te behalen. Ilse Boomsma (4e divisie jeugd F) werd 12e met haar beste onderdeel sprong.

In de categorie instap D2, dat zijn de jongste turnsters, werd Quinty Hendrikse 5e, haar teamgenootje Celine Smallegange werd 8e. In de categorie (pupil 1 D2) werd Yenthe Ganzeman 5e, Selina de Leeuw 7e. Noémi Cappon turnde vandaag haar 1e wedstrijd na een lange tijd geblesseerd te zijn geweest, ze is geëindigd op de 16e plaats. In de (5e divisie junior F) werd Noa van Boven 4e helaas net naast het podium, maar een fantastische wedstrijd geturnd, en wat plaatsen omhoog gegaan na de 1e kwalificatiewedstrijd. Charlotte Moeleker werd in dezelfde categorie 6e. Rebecca de Beule en Anouk Dekker werden respectievelijk 8e en 10e in de categorie (5e divisie jeugd G).