Club podium.
Club podium. Klaasse

Middelkampers pakken brons in Voorjaarscompetitie

KRUININGEN - Zondag 17 maart werd de finale verreden van Delta Voorjaarscompetitie. Een serie van vier wedstrijden georganiseerd door de zuidelijke wielrenverenigingen ter voorbereiding op de landelijke wedstrijden. In deze laatste wedstrijd konden de plaatsen in het eindklassement nog worden verbeterd.

De eerste klassementsplaatsen vonden we in categorie 3. Daar reed Sven Wisse uit Rillend evenals de andere wedstrijden sterk voorin en pakte een 2e plaats in deze wedstrijd. Door zijn constante prestaties werd hij hiermee eindwinnaar van zijn categorie. Senna Klaasse was ook constant die telkens een mooie koers reed, zij werd 8e in de eindstand. In cat 4 was het aan Sam Mullaert. Hij reed in een achtervolgende groep naar een 7e plaats in de wedstrijd. Megan Arens die deze gelegenheid mee reed won de wedstrijd. Sam werd 5e in de competitie van zijn categorie. In cat 5 waren het Nick Wisse en Dennis Polfliet die nog konden mee strijden voor het klassement. Ze reden hun wedstrijd samen met het peloton naar de meet. Nick werd 2e en Dennis 15e in het klassement voor deze grote groep renners. In cat 6 was het Senna Remijn die in de laatste ronden ontsnapte en er met de dag overwinning en het eindklassement vandoor ging. Renzo Moretti werd knap 2e Phillip van de Kieboom een was 5e en Thijs Theunis kon ook met een beker huiswaarts voor zijn 21e plaats. Als laatste van de dag ging cat 7 van start waarin Mees de Vos 4e werd in het eindklassement. Storm Klaasse werd 12e Bas van Zuidam 15e en ook Mirko de Jonghe mocht een mooie trofee mee naar huis nemen.

Met al deze uitslagen werd er ook een goede klassering behaald in het verenigingen klassement. Met een grote beker voor hun 3e plaats stonden ze als grote groep te juichen op het podium![l]