De kinderen spelen met de muzikanten mee op een zgn oefenpadje..
De kinderen spelen met de muzikanten mee op een zgn oefenpadje.. Suus Hartman

Geslaagd optreden Showkorps Jonge Kracht met leerlingen van De Linge

KAPELLE - Op zaterdagmiddag 16 maart was het dan zover! Een aantal leerlingen van de Dagarrangementen en van groep 5/6 van basisschool De Linge hebben mee gedaan aan een optreden in Het Cederhof samen met de muzikanten van Showkorps Jonge Kracht!

Na een introductie en uitleg door Stefan Wisse, onze tamboermaƮtre, speelden de kinderen mee op de nummers 'Viva La Vida' en op 'Smoke On The Water'. Ook de muzieksalade (een canon van woorden) werd enthousiast door leerlingen en muzikanten gezongen op het binnenplein in Het Cederhof!

Na het optreden van de kinderen speelden de muzikanten nog een aantal nummers voor bewoners en publiek. Na de pauze werden de nummers uit de Taptoeshow 'Jonge Kracht in Beeld en geluid' gespeeld. Deze nieuwe Taptoeshow wordt door het Showkorps op 15 juni op het Korfbalveld in Kapelle opgevoerd!

Aan het eind van het optreden in Het Cederhof ontvingen de deelnemende kinderen een presentje en een speciaal Certificaat, als bewijs dat zij samen met de muzikanten van Jonge Kracht hadden deelgenomen aan het optreden in Het Cederhof!

Wil uw kind graag een instrument leren bespelen? Dan kan dat bij Showkorps 'Jonge Kracht'! Inlichtingen bij Suus Hartman, tel. 0113-215118, of via www.jongekrachtkapelle.nl

U kunt ook gewoon een keer langskomen in ons clubgebouw aan de Stationsstraat 10 in Kapelle.[l]