AGENDA

20-23 maart

Tentoonstelling Fruitteeltmuseum

12:00 | Fruitteeltmuseum

Tot zaterdag 30 maart heeft het Fruitteeltmuseum een nieuwe unieke tentoonstelling weten te strikken. De houtsnijwerkclub en de schilderclub Kraplak exposeren een selectie van werken die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt in de kelder van het verenigingsgebouw De Vroone. Het Fruitteeltmuseum is blij dat deze 2 clubs hun werk aan een grote groep in Kapelle willen laten zien, voor beide clubs geldt "Vakmanschap is Meesterschap". Inlichtingen via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Woensdag 20 maart

Open ochtend kinderopvang en basisscholen

9:30 |

Bent u op zoek naar kinderopvang, een peutergroep, buitenschoolse opvang of een basisschool voor uw kind? Dan bent u op woensdag 20 maart tussen 9.30 en 11.00 uur van harte welkom op alle locaties van KIBEO en alle drie de basisscholen in Rilland. Zij zetten speciaal deze ochtend de deuren open zodat u overal een kijkje kunt nemen op één ochtend. Vertel het tegen belangstellenden. Deelnemende organisaties: OBS De Reigersberg: www-obs-dereigersberg.nl; Basisschool De Zandbaan, basisschool voor reformatorisch onderwijs: www.zandbaan.nl; ICBS de Horizon: www.horizon-rilland.nl; Kibeo kinderopvang, peutergroepen, voor-, tussen en naschoolse opvang: www.kibeo.nl.

Kledingbeurs het Lichtpunt

18:30 | Hotel Wemeldinge

Op woensdagavond 20 maart organiseren wij een voorjaars-/zomerbeurs met 2e handskinderkleding en speelgoed. Een deel van de opbrengt van de verkocht kleding en speelgoed wordt geschonken aan een goed doel in de regio. De beurs wordt gehouden in Hotel Wemeldinge, Noordelijke achterweg 62 Wemeldinge van 18.30 uur tot 20.00 uur. Voor vragen of aanmelding voor/over de beurs kunt u mailen naar: lichtpuntwemeldinge@gmail.com.

Zaterdag 23 maart

Snuffelmarkt

9:00 | Ons Dorpshuis

In Ons Dorpshuis in Kruiningen vindt zaterdag 23 maart een grote, gratis toegankelijke snuffelmarkt plaats. De gezellige snuffelmarkt in het dorpshuis aan de Berghoekstraat, met vele kramen met aanbod voor jong en oud, is te bezoeken tussen 9.00 en 14.00 uur. Er zijn nog kramen en tafels te huur. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 0113-381437 of www.dorpshuiskruiningen.nl.[l]

Informatiemiddag Ons Genoegen

15:00 | clubgebouw

Op zaterdag 23 maart zet muziekvereniging Ons Genoegen haar deuren vanaf 15.00 uur open tijdens de informatiemiddag. Op deze middag is er informatie te verkrijgen over de opleidingen binnen de vereniging. Bespeel je al een instrument en wil je graag informatie over het spelen in orkestverband ook dan ben je van harte welkom. Van 17.00-17.30 uur is er de mogelijkheid om mee te spelen tijdens een play-inn. Dus neem je instrument mee en schuif aan! Voor bladmuziek (van eenvoudig niveau) wordt gezorgd. Wil je blokfluit leren spelen? Er is nog plek voor nieuwe muzikanten. De blokfluitlessen tussen de meivakantie en zomervakantie zijn gratis. De informatiemiddag vindt plaats in het clubgebouw aan de Dijkwelseweg in Kapelle. Voor meer informatie belt u met 06-15203901 of 0113-341511.

Schoolzwemkampioenschappen

12:00 | zwembad Den Inkel

Basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8 opgelet! Zwemvereniging Zeelandia organiseert zaterdagmiddag 23 maart in zwembad Den Inkel te Kruiningen de schoolzwemkampioenschappen. Doet je school hieraan niet mee, maar wil je toch graag meezwemmen, dat kan. Meld je aan via schoolzwemkampioenschappen@zvzeelandia.nl.

Maandag 25 maart

Lezing Zebravinken

19:45 | Dorpshuis MeerWaarde

De Vogelvrienden Krabbendijke en Omstreken organiseren maandag 25 maart een lezing over het houden en kweken met zebravinken in allerlei kleuren. De Bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Meerwaarde te Waarde. De Vogelvrienden hebben keurmeester Guido Jansegers uitgenodigd. Aanvang 19.45 uur, de toegang is gratis.