Vera de Jong, Trapliftexpert.
Vera de Jong, Trapliftexpert. Foto:

Handig van Handicare: Het trapliftspreekuur

GOES - Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Dat wilt u toch ook? Handicare biedt voor elk huis en voor ieder budget een oplossing. Bovendien kunnen we binnen een week een traplift op maat leveren!

U kunt bij ons kiezen uit een volledig assortiment nieuwe trapliften, voor zowel de trap met bocht(en) als de rechte trap.
Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Of ontdekken wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie? Onze Handicare Expert beantwoord al uw vragen tijdens het trapliftspreekuur.
Ontdek of een traplift de oplossing is voor u op het Handicare Trapliftspreekuur bij CombiComfort in Goes.
Laagdrempelig en snel antwoord op al uw vragen. Handig dichtbij! Persoonlijk gesprek met de Handicare Trapliftexpert.Voor elke trap en ieder budget een passende oplossing.Leverbaar binnen een week.

Trapliftspreekuur
Kom naar het Handicare Trapliftspreekuur op dinsdag 23 april van 14.00-16.00 uur, CombiComfort, Nobelweg 1, 4462 GK Goes.
Mis het niet!

Tijdelijke actie
Speciaal voor u hebben we een tijdelijke actie: Bij aankoop van een nieuwe traplift ontvangt u nu 5 jaar gratis all-in service en garantie t.w.v. €695,-.
We vertellen u hier graag meer over tijdens het trapliftspreekuur.
De koffie staat klaar!
Tot ziens bij CombiComfort in Goes. [l]