Regiofinalisten samen met de trainsters en jurymeisjes.
Regiofinalisten samen met de trainsters en jurymeisjes.

Annika Franken regiokampioen jeugd 4e Divisie

GOES - Afgelopen zaterdag was de regiofinale turnen dames in het Omnium in Goes. Deze wedstrijd werd door onze vereniging in samenwerking met Forza Gymnastica Goes georganiseerd. Vijf turnsters van onze vereniging mochten vandaag hun regiofinale turnen.

Annika Franken wint de regiofinale met een knappe 1e plaats. Ze had op alle onderdelen een goede score, met zelfs een 1e plaats op sprong en brug en een 2e plaats op balk.

Bij de pupil 2 D1 wist Tess van Waarde een 5e plaats te behalen. Ze begon haar wedstrijd op de balk wat niet echt lekker ging, de zenuwen speelden haar parten, ze herpakte zich goed op sprong 1e, vloer 1e en brug 2e. Suzi Zblewska werd 15e ze had helaas een 0 score op sprong wat haar veel punten kostte.
Bij de jeugd D1 wist Sanne Rijswijk ook op de 5e plaats te eindigen, haar beste onderdeel was de vloer 4e. Lisa Raadtgever werd 9e in dezelfde categorie, ze had een val op de brug wat haar punten kostte, haar beste onderdeel was de balk een 3e plaats. Annika, Tess, Sanne en Lisa wisten hoog genoeg te eindigen om de districtsfinale te mogen turnen, dit is de hoogst haalbare finale in hun categorie.

Al met al was het een leuke en gezellige wedstrijd waar we weer met z’n allen een topdag van gemaakt hebben.[l]