2016-05-21, Franse Slag Mars 2016 in Kapelle
2016-05-21, Franse Slag Mars 2016 in Kapelle Foto: Suus Hartman

Showkorps Jonge Kracht bij Franse Slag mars

KAPELLE - Ter afsluiting van de Franse Week wordt op zaterdag 18 mei de Franse Slag Mars in Kapelle gehouden en wij zijn er ook natuurlijk bij!

Wij verwelkomen niet alleen de deelnemers aan de optocht en de wandeltocht, maar Showkorps 'Jonge Kracht' loopt ook vooraan in de stoet wandelaars en militaire voertuigen, die 's morgens door Kapelle trekt! Wij zijn erbij!

Om 09.00 uur start de optocht met wandelaars en militaire voertuigen bij het museum 'Vitality' van Andries Looijen aan de Vroonlandseweg. Daarna gaat de optocht naar de 'Vroone', waar het officiƫle startsein zal worden gegeven en vandaar vertrekt de hele optocht door de straten van Kapelle heen. Om ongeveer 11.15 uur komen we weer terug bij het museum 'Vitality', waar we een welverdiende consumptie kunnen nuttigen. We hopen weer op een mooie tocht!

Taptoe Kapelle

Op zaterdag 15 juni organiseert Showkorps Jonge Kracht 'Taptoe Kapelle', op het korfbalveld van KvK in Kapelle, aanvang 19.00 uur. Toegang is gratis!

Op deze Taptoe zullen optreden Marchingband DVS uit Katwijk, Drumfanfare Crescendo uit Krimpen a.d Lek, Sport- en Dans Body-Action uit Goes, Show- en Marchingband Cornu Copiae uit Waalwijk en natuurlijk Showkorps Jonge Kracht uit Kapelle-Biezelinge zelf!

Kijkt u ook maar eens op onze website www.jongekrachtkapelle.nl[l]

2007-05-04, Herdenking Nederlandse oorlogslachtoffers in Orly-la-Ville, Frankrijk
2007-05-04, HerdenkingNederlandse oorlogslachtoffers in Orly-la-Ville, Frankrijk