Heb je de posters van Rode Kruis Kapelle al zien hangen?

KAPELLE - Dit jaar is de collecteweek van 16 t/m 22 juni. Dus volgende week gaan er ruim 70 collectanten op pad om ook bij jou aan de deur te bellen. De opbrengst van de collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor onze afdeling. De hele opbrengst van de collecte komt ten goede aan de activiteiten van het Rode Kruis in de gemeente Kapelle.

Zo wordt collecteopbrengst onder andere gebruikt voor: het vervangen van oefenmaterialen voor de EHBO-lessen op de basisscholen en aan volwassenen; het investeren in moderne reanimatie oefenpoppen en andere oefenhulpmiddelen; het onderhouden en vervangen van de (trainings-)AED’s.
Het vervangen van de tassen van de EHBO-ers die hulpverlenen bij activiteiten in Wemeldinge, Kapelle, Biezelinge en Schore; het op peil houden en uitbreiden van kennis en vaardigheden van onze vrijwillig EHBO-ers door het inzetten van trainers, lotusslachtoffers en het aanbieden van specifieke workshops zoals bijvoorbeeld het omgaan met gewonden die alcohol of drugs hebben gebruikt.
Samen zorgen we ervoor dat het Rode Kruis het werk in alle kernen van de gemeente Kapelle op een professionele wijze kan blijven doen.
Heeft u vragen over het Rode Kruis, de collecte of wilt u zich inzetten als vrijwilliger, neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld via kapelle@rodekruis.nl. [l]