Ontmoeten, kunst en lekker eten tijdens de Geerteskerkdag

KLOETINGE - Vrijdag 7 juni gaan heel de dag de deuren van onze kerk open! Doel van de Geerteskerkdag is ontmoeting! Ontmoeting rondom de vele activiteiten en in ons mooie kerkgebouw. Dit voor verbinding met bekenden en vooral toch ook met de mensen gewoonlijk net zo snel bij ons in de kerk komen.

Overdag maken we kunst en muziek de kinderen van de Kloetingse School, we hebben een fotografie-workshop door Charles Linssen, ’s avonds is er een díner in de kerk. Daarna zingt een Goese zangeres Patrica Foort een set van soul/motown-klassiekers. Om 19.00 en 21.00 uur is er de mogelijkheid om de toren te beklimmen naar het hoogste punt van Kloeting.

Programma vrijdag 7 juni
09.00-13.00: Opening Geerteskerkdag door Burgemeester Margot Mulder met aansluitend kunstproject en muziekworkshop met de kinderen van de Kloetingse School
15.00-17.00: Fotografie Workshop door Charles Linssen, Thema Inzoomen. Een workshop met uitleg basisfotografie d.m.v. foto’s. Eigen camera meenemen, eenvoudige camera of telefoon ook welkom. Vrij fotograferen met ruimte voor tips en beoordeling van de foto. Voor jong en oud. Gratis! (Opgave wenselijk niet noodzakelijk).
18.00-20.00: Een Diner in de kerk, verzorgd door cateraars. Opgave noodzakelijk.
19.00-21.00: De eerder aangekondigde interactieve speurtocht gaat helaas niet door. Wel gaan we graag me u de toren op. Rond 19.00 en 21.00 is er de mogelijkheid om onder begeleiding de toren te beklimmen naar de hoogste top van Kloetinge.
20.00: Live muziek met Patricia Foort. Deze Goese zangeres brengt een set van Soul & Motown-klassiekers. Dit wil je niet missen de geerteskerk is trots dat ze bij ons komt zingen.
Alle activiteiten zijn voor iedereen gratis toegankelijk met uitzondering van het diner. Meer informatie of opgeven: 06-14256768, Rkfb@zeelandnet.nl
Of spreek Els Robbeson, Joop Liplijn of Ronald Koole aan.[l]