Dikke Banden Race voor kinderen uit groep 3 t/m 8

YERSEKE - Woensdag 19 juni organiseert het wielercomité Yerseke i.s.m. de gemeente Reimerswaal een dikke banden race voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Deze dikke banden race is een onderdeel van het voorprogramma van de proloog van de ZLM-tour.

De start van deze race is naast het Moerplein in Yerseke. De route loopt door de Yerseke Moer en is ongeveer 2 kilometer lang. Een mooie kans om te rijden op het parcours van jouw wielerhelden! Wie weet wordt jij na afloop gehuldigd op het écht podium?! De start- en finishlijn ligt ter hoogte van het Moerplein!

Een dikke banden race is een wielerwedstrijd op een gewone fiets. Neem je eigen fietshelm mee. Heb je deze niet, dan zorgen wij voor een helm.

Programma en inschrijven

Om 14.00 uur starten de kinderen uit de groepen 3 en 4. Om 14.20 uur starten de kinderen uit de groepen 5 en 6. Om 14.40 uur starten de kinderen uit de groepen 7 en 8.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar jpr@reimerswaal.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, de groep waarin je zit en je telefoonnummer.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jordan van Langevelde. Hij is bereikbaar via 14 0113.[l]