Afbeelding
Foto: Redactie 112Midden-Zeeland.nl

KRUININGEN - Een 44-jarige man uit Kruiningen is vrijdagavond in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee kinderen en bedreiging en mishandeling van een vrouw uit Steenbergen.

VAN ONZE REDACTIE

Omstreeks 20.30 uur kreeg de meldkamer van de politie vrijdag informatie binnen dat een man op de Zuidwal in Steenbergen een 32-jarige vrouw uit Steenbergen en haar 9-jarige zoon met een hamer op hun hoofd had geslagen. Ook heeft hij haar 3-jarige zoon geschopt. Daarnaast heeft hij de vrouw met een mes bedreigd.

Getuigen

Enkele mensen waren getuige van het incident en grepen in door de verdachte vast te pakken en de politie te bellen. De man wist echter los te komen, rende naar zijn auto en reed snel weg. Intussen werd de identiteit van de in Kruiningen woonachtige man achterhaald. Hierdoor kon hij later in zijn woning worden aangehouden.

De vrouw en haar kinderen zijn in een huisartsenpost nagekeken. De reden van dit gewelddadig incident is vooralsnog onduidelijk. De vrouw verklaarde de man niet te kennen. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau.[l]