Vriendschappelijk huisbezoek zoekt coördinatoren

GOES - Bij het project Vriendschappelijk huisbezoek van Humanitas Zeeland worden vrijwilligers gekoppeld aan mensen die behoefte hebben aan contact.

De vrijwilliger biedt gezelligheid, mogelijkheid tot contact met anderen en steun. Dit kan bijvoorbeeld door het voeren van een goed gesprek tijdens een kopje koffie of gezelschap bij een boodschap of wandeling. Momenteel zijn er veel aanmeldingen bij het project. Zowel van deelnemers als vrijwilligers. Het is natuurlijk fijn dat het project in een (grote) behoefte voorziet, maar dit betekent ook extra veel werk.

Daarom zijn we voor dit project op zoek coördinatoren. Voor de regio Walcheren zoeken we een tweede coördinator die ons team wil komen versterken. Voor de regio de Bevelanden zoeken we een coördinator die het werk van de huidige coördinator over wil nemen.

Organiseren

Ben je een actieve persoonlijkheid? Houd jij van regelen, organiseren, luisteren en vooral van mensen? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Daniella Hädicke, coördinator Vriendschappelijk huisbezoek, 06-20924841, vhbschouwenduiveland@gmail.com. [l]