Dagreis van Stichting Senioren Reimerswaal

REIMERSWAAL - Stichting Senioren Reimerswaal gaat weer een dagje op reis, gaan jullie ook mee?

Jan Louwerse en Gerrie Reeders hebben wederom samen rond de tafel gezeten om weer een dagreisje te organiseren voor alle senioren van Reimerswaal. Dit is weer gelukt. Hieronder vinden jullie de dagreis en de opstapplaatsen. De reis vindt plaats op 6 augustus van 09.30 uur tot ongeveer 19.45 uur.


Programma
De opstap plaatsen zijn: 09.30 uur Hansweert Dorpshuis; 09.45 uur Kruiningen Dorpshuis; 10.00 uur Krabbendijke Hoek Chinees; 10.15 uur Rilland Dorpshuis.
11.45 uur Aankomst in Leerdam om in te schepen bij Rederij
12.00-15.00 uur Buffetcruise over de Linge met uitgebreid koud en warm buffet aan boord. Tijdens de cruise kunt u naast het dinerbuffet genieten van een adembenemend stukje Nederland vanachter glas in de luxe binnensalon, of in de zon of met een frisse neus op de buitendekken. Bij vertrek heeft u een mooi uitzicht op de haven, de oude stadswallen en de *Royal Leerdam * Kristal fabrieken. Vervolgens ziet u, afhankelijk van de waterstand en het tijdstip, stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken.
15.00 uur Einde cruise en vertrek vanuit Leerdam.
15.45 uur Bezoek IJsboerderij Middelbroeck te Meerkerk In de Alblasserwaard, gelegen in een landelijke omgeving treft u IJsboerderij Middelbroeck aan. Hier bereidt men van dagverse melk op ambachtelijke wijze, met puur natuurlijke ingrediƫnten, room-, sorbet-, yoghurt- en kwarkijs. U wordt ontvangen met koffie of thee met een koekje. Vervolgens hoort u alles over het bereiden van ijs en het leven op de boerderij. Na deze introductie bekijkt u de productieafdeling van het bedrijf waar u ziet hoe het ijs wordt gemaakt. Natuurlijk mag u ook proeven van het ijs waar men zo trots op is. Uiteraard kunt u een kijkje te nemen in onze gezellige boerderijwinkel.
17.15 uur Vertrek 19.00-19.45 uur Thuiskomst.
Wij zorgen voor broodjes op de terug reis.

Aanmelden
Opgeven tot zaterdag 20 juli bij Jan Louwerse. Liefst zo snel mogelijk, bus vol=vol!; tel 0622827625 of E-mail; jan@louklu..nl. [l]