Het korps voor een optreden in Kapelle. FOTO SUUS HARTMAN
Het korps voor een optreden in Kapelle. FOTO SUUS HARTMAN Suus Hartman

Showkorps Jonge Kracht zegt 'Dank je Wel'

KAPELLE - Na een druk seizoen, breekt nu ook met de zomervakantie een rustiger periode aan voor Showkorps Jonge Kracht. In de afgelopen periode hebben we optredens mogen verzorgen in o.a. Krabbendijke, Oost-Souburg, Kapelle en Middelburg.

Het hoogtepunt was natuurlijk onze eigen georganiseerde Taptoe op de korfbalvelden in Kapelle, waar de korpsen Crescendo uit Krimpen aan de Lek, Sport en Dansgroep Body Action uit Goes, Show- and Marchingband Cornu Copiae uit Waalwijk, Marchingband D.V.S. uit Katwijk en natuurlijk Showkorps Jonge Kracht aan deelnamen. Het was een groot succes! We hebben er van genoten, en zo te horen aan de reacties van het publiek, velen met ons. We willen onze sponsoren bedanken voor hun steun!
Maar ook een woord van dank aan al de vrijwilligers, die op welke manier ook voor - , tijdens - en na het evenement hebben geholpen om alles in goede banen te leiden!
Onze eerste optredens zijn straks op de Mosseldag in Yerseke op zaterdag 17 augustus a.s., waar we op zullen treden tijdens de Taptoe die ’s avonds wordt gehouden, gevolgd door een optreden met Taptoeshow op de Grote Markt in Goes op koopzondag op 25 augustus en ons jaarlijkse optreden op de Kapelse Dag op 31 augustus. Nogmaals hartelijk dank.
Kijkt u ook maar eens op onze website: www.jongekrachtkapelle.nl [l]