AGENDA

Woensdag 7 augustus

Zomeravondwandeling

19:00 | Fietscafé 't Spulletje

In de maanden juli en augustus gaan we bij voldoende belangstelling op de woensdagavonden zomeravondwandelingen organiseren! We starten wekelijks om 19.00 uur en er is keuze uit een tweetal afstanden (circa 2,5-3,0 km of 5,0 km). Deelname is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening! Iedereen is van harte welkom, maar graag vooraf aanmelden via j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Woensdag 7 augustus Fietscafé 't Spulletje, Havenstraat 40, Waarde.

Zondag 11 augustus

Oecumenische Buitendienst

9:30 | Jeugdhonk Answest

Op zondag 11 augustus zal er om 09.30 uur een oecumenische openluchtdienst gehouden worden. De dienst werd voorbereid door leden van de Protestantse Gemeente Hansweert-Schore en de katholieke kerk O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen Hansweert. Voorgangers zijn pastor Harrie Buijssen en dhr. Erik Tramper. Kinderen zijn ook van harte welkom, er is een leuke kinderactiviteit. De viering wordt gehouden op het grasveld bij het 'Jeugdhonk Answest' aan de Binnenhaven. Ieder wordt gevraagd om voor eigen zitgelegenheid te zorgen. Er staat een grote tent, dus het gaat met slecht weer ook door. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie en thee.

Woensdag 14 augustus

Zomeravondwandeling

19:00 | Clubhuis watersportvereniging Yerseke

In de maanden juli en augustus gaan we bij voldoende belangstelling op de woensdagavonden zomeravondwandelingen organiseren! We starten wekelijks om 19.00 uur en er is keuze uit een tweetal afstanden (circa 2,5-3,0 km of 5,0 km). Deelname is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening! Iedereen is van harte welkom, maar graag vooraf aanmelden via j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Woensdag 14 augustus Clubhuis watersportvereniging Yerseke, Kettingweg, Yerseke.