Afbeelding
Foto:

Mosseldagen bij de
Sportvisser

YERSEKE - Nog even geduld en dan barst het feest weer los in de tent van Café de Sportvisser op de kermis in Yerseke! Al jaren een begrip vanwege de altijd goede sfeer een echt dorpsfeest wat niemand wil missen met veel diversiteit aan muziek, dus echt voor ieder wat wils! En het mooie is de entree is helemaal gratis!

Op vrijdag trappen we om 20.00 af met MR.T 3 enthousiaste Zeeuwse DJ's die hard aan de weg timmeren, lekker billen schudden, springen en zakken!

De band Hard 2 Get laat jullie swingen op de hits van toen en nu, en vervolgens even flink stampen met DJ Ruthless een bekende naam die op alle grote festivals van de partij is. Uiteraard ontbreekt deze avond Party DJ W niet. Hij werd onlangs nog uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland, nou dat snappen wij best! Deze avond neemt hij zanger Berry mee bekend van de skihut in Rotterdam.100% feest gegarandeerd dus.

Op zaterdag feesten we verder met vanaf 15.00 de dames uit Bruinisse duo Jeelz. Om de avond maar gelijk goed te beginnen hebben we Outsiders weten te strikken het avond programma te openen, dus even flink het gas erop! En jaja ook zanger Kafke is aanwezig, in korte tijd razendsnel populair geworden in heel Nederland met o.a de hits springen en Kermis tot Carnaval. Na hun vette show van vorig jaar in de tent zijn ze er dit jaar weer bij, The Allstarz! Ze draaien lekker up tempo alle hits die je op een goed feest echt wil horen! En dan blijft Party DJ W nog over die deze avond compleet maakt! [l]