50-jarig jubileum TC 't Swaecke Wemeldinge

WEMELDINGE - Tennisclub ‘t Swaecke bestaat 10 december 50 jaar. Het jubileum wordt al gevierd op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Een speciaal opgerichte jubileumcommissie organiseert de activiteiten.

Zaterdag 31 augustus beginnen de festiviteiten met een receptie voor leden, oud-leden en genodigden. Van 16.00 tot 18.00 uur zijn ze welkom om het glas te heffen op deze mooie mijlpaal. Vervolgens is er vanaf 18.00 uur een buffet voor leden en oud-leden, waarvoor men zich dient aan te melden. Dit kan via de website https://swaecke.nl/. Om 20.00 uur gaat iedereen los bij een geweldig knalfeest “Back-to-the-seventies”. Een outift in stijl wordt op prijs gesteld.

Zondagochtend 1 september is de jeugd aan de beurt met een feesttoernooi van 10.00 tot 12.00 uur. ‘s Middags zijn leden en oud-leden van harte welkom om een balletje te slaan tijdens een jubileumtoernooi.

TC ‘t Swaecke is een bruisende tennisclub, waar zowel junioren als senioren volop kunnen tennissen op 3 mooi aangelegde banen. Zowel recreatief als op competitieniveau kunnen de leden actief zijn op het tennisveld.

Voor meer info zie https://swaecke.nl/. [l]