Sollicitatietraining 'Zoek werk' in Bibliotheek Kapelle

KAPELLE - Wil je (beter) leren solliciteren? Volg de gratis sollicitatietraining: Zoek Werk. Je leert stap voor stap hoe je sneller én met plezier een baan kunt vinden.

Een vierdelige sollicitatietraining voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. De gratis training start op dinsdag 27 augustus in Bibliotheek Kapelle, Vroonlandseweg 49 A.

Gratis sollicitatietraining ‘Zoek werk’
Tijdens de training bekijk je filmpjes en krijgt een werkboek met oefeningen. Alles wordt op een rustige manier uitgelegd. Je werkt in je eigen tempo onder begeleiding van een docent/coach. Je krijgt voorbeelden en uitleg over situaties uit de werkelijkheid. In de training leer je over; het uitzendbureau, vacatures zoeken, je sollicitatiebrief en cv, netwerken en het sollicitatiegesprek. Ook zoek je een maatje die jou kan helpen met de opdrachten en oefeningen.

De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 1,5 uur op 27 augustus, 3, 10 en 17 september tussen 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Kapelle, Vroonlandseweg 49 A.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/werkzoekenden[l]