Bridgeclub Reimerswaal organiseert cursus voor beginners

KRUININGEN - Bridgeclub Reimerswaal houdt een cursus voor beginners. Start op maandagavond 2 september om 19.30 uur in het bridgecentrum aan de Voorhoute 36 te Kruiningen.

Bridge – sociale contacten

Bridge is inmiddels een geliefde denksport geworden voor iedereen die van kaarten houdt. Onze vereniging kent een groot aantal leden en alle leeftijden zijn welkom. Kom je bij ons spelen, dan ontmoet je steeds andere bridgeparen. Je praat met elkaar, je drinkt samen wat en er ontstaan nieuwe vriendschappen. Met je bridgepartner maak je afspraken over het bieden en spelen. Alles is er op gericht om beter te scoren dan de tegenstanders. Het seizoen is opgedeeld in competitie avonden met 1x per maand een vrije speelavond.

Bridge – betaalbaar

Bridge is geen dure sport. Je hebt alleen een spel kaarten en 4 spelers nodig, dan kun je altijd en overal spelen. Bridge kent bied- en spelregels, welke internationaal toegepast worden. Het is heel erg leuk om bij een club te spelen. De contributie is laag en er zijn 2 tot 3 speel momenten per week op de maandagmiddag, dinsdag- en donderdagavond.

Bridge – leren

Bridge is een spel dat je moet leren. De lessen worden rustig en logischerwijs opgebouwd, zodat het voor iedereen te leren is. Eerst is er een theorie gedeelte, waarna we de besproken stof gaan oefenen. Bij voldoende belangstelling start er maandag 2 september om 19.30 uur een nieuwe cursus.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met onze docente: Tanny van Quekelberghe, tel. 0113-269644 of per e-mail: tanny1953@hotmail.com.

Bridgeclub Reimerswaal, Voorhoute 36, 4416 BT Kruiningen. Algemene informatie over onze club is te vinden op: www.nbbclubsites/club/14018. [l]