Onlangs gaf voormalig toprugbyer Tim Visser een clinic bij Tovaal. FOTO HANS MARKUSSE
Onlangs gaf voormalig toprugbyer Tim Visser een clinic bij Tovaal. FOTO HANS MARKUSSE Hans Markusse

Tovaal zoekt nieuwe rugbyers, kom naar open dag

GOES - Zaterdag 14 september organiseert de Goese Rugbyclub Tovaal van 10 tot 13 uur een Open Dag op het rugbyveld op sportpark Het Schenge. De Goese rugbyvereniging wil stoere jongens en meiden de kans geven om kennis te maken met de rugbysport. Een sport waarbij je alles doet: rennen, schieten, gooien, vangen en tackelen. Geschikt voor grote, kleine, sterke, slimme en snelle spelers.

Rugby is een eerlijke en fatsoenlijke sport. Geen gedoe op of naast het veld, maar respect voor de tegenstander, de scheidsrechter en je medespelers. Een sport waar discipline, veel plezier, levenslange vriendschappen en veiligheid voorop staan.

Spelen op niveau
De Goese Rugbyclub Tovaal heeft een goede naam in de Nederlandse rugbywereld. Vanuit de jeugdafdeling van Tovaal zijn in het verleden verschillende spelers doorgestroomd naar nationale selecties. Momenteel maken Ilias de Feijter en Roel van Eijkeren deel uit van Oranje U17, dat volgend jaar deel gaat nemen aan het EK.
Iedereen die wil kijken of rugby een geschikte sport is, is van harte welkom op de Open Dag. Vooraf kan men ook contact opnemen via info@tovaal.nl. [l]