de kraam in Kapelle
de kraam in Kapelle

Zeeuws Mannenkoor op Wemeldingedag

WEMELDINGE - Elk jaar staat het Zeeuws Mannenkoor op de Kapelse Dag en de Wemeldingedag met een kraam vol prijzen. De letterlijk honderden prijzen kunnen worden gewonnen door de kopers van de lootjes. De mannen van het koor verkopen de lootjes en de kopers zien meteen of ze een prijs hebben gewonnen. De verkoop op de Kapelse Dag was erg succesvol, bijna alle beschikbare lootjes gingen er uit en dus ook de prijzen.

Gelukkig heeft het koor voor de Wemeldingedag nog een flinke voorraad nieuwe prijzen en dus ook weer voldoende lootjes. Alle prijzen zijn ter beschikking gesteld door middenstanders en bedrijven uit Kapelle, Wemeldinge, Goes, Yerseke en andere plaatsen. Het koor bedankt al deze gulle gevers en natuurlijk ook al de leden die lootjes draaien, prijzen ophalen, alles gereed maken en de kraam bemannen. Kom langs bij onze kraam, koop lootjes en win! Zo steunt u het Zeeuws Mannenkoor.

Voor meer informatie over de concerten van het koor, bv op 5 oktober tijdens het korenfestival in Briele en het Kerstconcert samen met muziekvereniging OKK in de Maartenskerk in Wemeldinge op 21 december kunt u terecht op de website www.zeeuwsmannenkoor.nl Het koor kan nog versterking gebruiken, kom eens kijken en luisteren bij een repetitie op donderdagavond in gebouw Amicitia in Kloetinge of ga naar de website. [l]