Afbeelding
Foto:

Speel-o-theek De Schatkist zoekt vrijwilligers

KAPELLE - Speel-o-theek De Schatkist, Fruithof 1 in Kapelle zoekt nieuwe vrijwilligers. Wij hebben speelgoed voor alle leeftijden (0 - 99 jaar). Op de website kunnen alle leden zien welk prachtig speelgoed te leen is. De speel-o-theek heeft een schat aan speelgoed voor jong en oud.

Voor gezinnen met jonge kinderen is er volop keus in babymateriaal, Playmobil, Lego Duplo, wobbels en nog veel meer. Ook voor oudere kinderen is er veel speelgoed. Er zijn onder andere trikers, een basketballpaal, skelters, kango jumps en longboards. Maar ook voor ouderen is er een ruime keus in gezelschapsspelen en legpuzzels. We hebben een grote uitzoek in puzzels van 1.000 stukjes of meer.

De speel-o-theek is 4 dagdelen per week open. Vooral op woensdagavond hebben we helaas een tekort aan vrijwilligers. Ook de vrijdagavond is krap bezet met vrijwilligers. Eens per 3 weken leen je een paar uurtjes uit. Het rooster wordt per kwartaal in overleg opgesteld. Als bedankje voor je hulp ontvang je een gratis lidmaatschap en eens per jaar hebben we met alle vrijwilligers een gezellig etentje. Maar het belangrijkste blijft toch alle tevreden leden en blije kindergezichtjes. Speel-o-theek De Schatkist is geopend op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur, woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur, donderdagmorgen van 9.30 - 10.30 uur en vrijdagavond van 18.45 - 20.00 uur. Meer informatie op 0113-344305 (avonduren) of info@speelotheekdeschatkist.nl. Ook vindt u veel informatie op de website www.speelotheekdeschaktist.nl. [l]