AGENDA

Vrijdag 13 september

Inzameling voor Voedselbank

10:00 | Maartenskerk

Protestantse Gemeente Wemeldinge heeft als goed doel voor haar startweekend van 13, 14 en 15 september een kinderproject van de Voedselbank gekozen. Er wordt gedurende het weekend geld ingezameld voor een december-cadeau voor kinderen die bij de Voedselbank bekend zijn. Daarnaast kan iedereen op zaterdag 14 september van 10.00 tot 15.00 uur houdbaar voedsel inleveren bij de kraam van de Voedselbank op het MontMaartenplein (Kerkweg 5). Dit pakket wordt tijdelijk uitgereikt en is bedoeld als aanvulling op de eigen boodschappen.

Zaterdag 14 september

Waardse Rommelroute

10:00 |

Sinds 2016 organiseren wij jaarlijks op de 2e zaterdag van september, gelijk met Open Monumentendag, een Rommelroute in Waarde! Met jaarlijks rond de 70 deelnemende adressen in ons dorp mag dat met recht een succes genoemd worden! Doordat we een klein dorp zijn zitten de deelnemers altijd vlak bij elkaar en is alles makkelijk te voet bereikbaar! Dit jaar gaat de rommelroute door op zaterdag 14 september van 10 tot 16 uur. Voor vragen en plattegronden kun je terecht op het infopunt aan de Julianastraat 52 te Waarde. Plattegronden zijn ook verkrijgbaar bij Zeeuws Genieten aan de Weelweg, of Dorpscentrum Meerwaarde midden op het dorp.

Koor- en muziekavond t.b.v. Woord & Daad

19:30 | Hervormde kerk

Zaterdagavond 14 september organiseert comité Woord en Daad in de Hervormde Kerk te Yerseke een koor- en muziekavond. Het mannenkoor Door Eendracht Verbonden en het fluitensemble Chasifja geven hun medewerking aan deze avond. De avond begint om 19.30 uur. Het mannenkoor uit Sint Annaland en het fluitensemble uit Krabbendijke staan allebei onder leiding van Jan Luteijn. Ze worden begeleid door Leen Heyboer en Cees van der Hart op het orgel. De opening zal verricht worden door de heer D. Paans. Het comité Reimerswaal van Woord & Daad zal tijdens de avond een collecte houden voor het project "Beter boeren in Sierra Leone". Dit project is door alle Zeeuwse comités vanaf april 2018 geadopteerd.