Mindfullrun, Crosscamp en Sportweekloop tijdens de Nationale Sportweek

KRUININGEN - Hardlopen en alle varianten daarop zijn ontzettend ‘hot’ op dit moment. Individueel, op het tijdstip wat jou het beste uitkomt, ontspannen of het uiterste van jezelf vragen. Alle vormen van hardlopen zijn mogelijk; voor ieder wat wils, zeker in de Nationale Sportweek!

Zaterdag 21 september om 10.00 uur organiseert Jan de Wilde (pro-running) een workshop ‘mindfulrun’ van circa 1,5 uur. Er wordt gestart bij het voetbalveld in Kruiningen. Bij deze workshop leer je intenser te genieten van het lopen. Daarnaast komen ademhalingstechnieken en mindfulness ruimschoots aan bod. Dit zal zorgen voor meer energie en minder spanning in het dagelijks leven!

Maandag 23 september om 19.30 uur is er een crosscamp-training die start op de parkeerplaats tegenover het zwembad in Kruiningen. Crosscamp is een combinatie van bootcamp, fitness, circuit- en cardiotraining in de buitenlucht! Het is toegankelijk voor alle niveaus. In de Nationale Sportweek mag je een keer gratis deelnemen!

Woensdag 25 september organiseert Wim Wouters een Sportweekloop in natuurgebied ‘Den Inkel’. We starten om 18.45 uur. Er is een mooi, onverhard parcours door de bossen uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit één, twee, drie, vier of vijf ronden over circa 1,5 km.

Deelnemen

Het is geen échte wedstrijd, maar je kunt jezelf wel optimaal trainen. Daarnaast kun je natuurlijk ook onderling de strijd met elkaar aangaan. Deze loop is geschikt voor de beginnende en/of recreatieve loper, maar ook voor de goed getrainde wedstrijdloper! Wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl of bel naar 14 0113. U kunt ook bij hem terecht voor vragen en/of meer informatie over de Nationale Sportweek.[l]