Hans en Tamara Jonker.
Hans en Tamara Jonker. Foto:

Framio Optiek 20 jaar

GOES - In 1999 worden Hans en Tamara Jonker eigenaar van Alex de Nie Optiek in Burgh-Haamstede, dit optiekbedrijf heeft een lange geschiedenis in de kern van het Zeeuwse dorp en Hans en Tamara hebben de kans om dit bedrijf voort te zetten, zij doen dit onder de naam Framio, dit betekend ingelijst: "je ogen ingelijst in een montuur".

Met veel passie en enthousiasme bouwen zij hun bedrijf in de daar op volgende jaren uit naar een bekende optiekwinkel met als doel een kwalitateits bril voor een aantrekkelijke prijs, de overtuiging van de opticiens van Framio is dat je bij een zelfstandige opticien echt niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen.

Trots
Sinds 1 februari van dit jaar is Framio Optiek ook te vinden aan de Lange Vorststraat 63 in Goes waar met dezelfde passie en deskundigheid gewerkt wordt. Hans en Tamara Jonker zijn bijzonder trots dat zij in het jubileumjaar hun winkel hebben kunnen uitbreiden en heten u dan ook van harte welkom aan de de Lange Vorststraat 63 in Goes of aan de Burghsering 27 in Burgh-Haamstede waar u tot aan het einde van het jaar ook nog eens een aantrekkelijke jubileumkorting van 25% krijgt op uw complete bril. [l]